Rita Ora

Kép
Sztárok

Felismered a legnagyobb hírességeket? - Sztárok gyerekkori képei

Mindannyiunk családi albumában akadnak olyan képek, amiken alig ismerjük fel magunkat. A hírességek néha poénból kitesznek ilyen képeket saját platformjainkra, hogy mi is lássuk, miből lett a cserebogár. Te felismered őket?

Kép
Sztárok

Óriási büszkeség: Carrie Underwood is Abodi Dóra kreációjában tündökölt

Abodi Dóra egyszerűen elképesztő és mi nagyon-nagyon büszkék vagyunk rá! A legnagyobb sztárok viselik a magyar tervező ruháit Lady Gagától Taylor Swiftig. Legutóbb az ultramenő Rita Ora, most pedig Carrie Underwood válaszott ABODI kreációt. De lássuk csak szépen sorjában, hogy mi is történt tegnap!

Kép
Shopping

Rita Ora elképesztően dögös fehérneműben - Nézd meg, az új kampányfotóin!

Már júliusban megtudhattuk, hogy egyik kedvenc fehérneműmárkánk új kampányarca nem kisebb sztár, mint a szexis Rita Ora. A csodás képekre viszont egészen idáig kellett várnunk, szerinted hogy sikerültek?

Kép
Stílus

Napi jó hír - Rita Ora Abodi Dóra kreációt viselt a fellépésén

Úgy tűnik, Abodi Dóra megállíthatatlanul halad a világhír felé. A legnagyobb sztárok viselik kreációit a vörös szőnyegen, és az utcán egyaránt. Most az ultramenő, Rita Ora csapott le a Dora Abodi márka egyik darabjára!

Kép
Szépség

A sztárok kedvence: vörös körömlakk

Tudtad, hogy Olivia Palermo annyira ragaszkodik vörös körömlakkjához, hogy még az esküvőjén is ezt a színt választotta? De nem ő az egyetlen, akinél csak a klasszikus piros jöhet szóba. Hogy miért? Ez az árnyalat minden sítushoz és szetthez passzol, ráadásul sosem megy ki a divatból.

Kép
Sztárok

Beyoncé, Lady Gaga, Jane Fonda: Sztárok a kifutón

Nemcsak a modellek kapnak helyet a legmenőbb divatbemutatókon, sokszor a legnagyobb hollywoodi hírességek is végiglejtenek a kifutókon, ami néha remekül, de néha inkább kínosan sül el.

Kép
Sztárok

Rita Ora 10 legszexibb vörös szőnyeges ruhája minden képzeletet felülmúl

Címlaplányunk, Rita Ora merész és kihívó stílusáról híres, amikben ha a vörös szőnyegre lép, mindenkit elkápráztat. Íme a mi kedvenceink!

Kép
Stílus

4 fantasztikus rövid frizura, ami merészebb, mint a megszokott bubi

Idén hatalmas sláger a rövid haj, de sokan unják már a megszokott bubi frizurát. Mi most mutatunk Neked négy olyan fazont, aminek köze sincs a bubihoz, hanem annál sokkal izgalmasabb!

Kép
Sztárok

Rita Ora ultramenő volt a Chanel show-ján

Szögezzük le, hogy Rita Ora ultramenő, bármit vesz fel és bárhol jelenik meg, de ma, a Chanel haute couture show-ján különösen az volt.

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, a címlapon Rita Ora!

Megjelent az új Instyle, a címlapon az újabban színésznői babérokra törő énekesnő, Rita Ora! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Sztárok

Divat a nassolás Hollywoodban- Fotók

Legyünk őszinték, senki sem bírja egy egész életen át betartani a szigorú diétákat, olykor-olykor bizony lecsúszik egy szelet pizza, eseteg egy fánk vagy egy fagyi. Ezzel a sztárok sincsenek másképp, azonban láthatóan őket nem gyötri bűntudat egy-egy nassolás után, hiszen legtöbbjük büszkén meg is osztja a nagvilággal, ha épp "bűnbe esett". Fusd végig gyorsan az alábbi nassolós képeinket és biztosan elmúlik a bűntudatod!

Kép
Sztárok

Ilyen még nem volt: Madonna és a popvilág legnagyobb dívái egy klipben

A pop királynője, Madonna, aki ötvenen túl is elképesztő formában van, legújabb videoklipjével sokkolta az egész zenei -és divatvilágot. Ugyanis nemcsak a zenei élet legnagyobb dívái, de a világhírű divattervező, Alexander Wang is szerepel az új, 'Bitch I'm Madonna' című dalból készült videóban.

Kép
Stílus

Ők Hollywood legdivatosabb stílusnővérei

Hiába a stylistok gondos munkája, a legnagyobb sztárokkal is megesik, hogy ugyanabban a ruhában kapják őket lencsevégre, amiben nem sokkal előtte egy másik híresség is tündökölt. Ilyenkor gyakran nagy a pánik, vajon ki mutatott jobban, kiről készült előnyösebb fotó? A Harper's Bazaar összeállításában most Hollywood legdivatosabb stílusnővérei kaptak helyet, akik nem csak egyforma ruhát választottak, de mindannyian tökéletesen is viselték azt. Nektek ki a kedvenc párosotok?

Kép
Sztárok

Helen Mirren, Kate Hudson: sztárok pink hajjal

Kép
Sztárok

Rita Ora káprázatos ruhában a vörös szőnyegen

Rita Ora tudja, mitől döglik a légy: a 24 éves énekesnő egy káprázatos ruhában jelent meg a tegnapi BRIT Awards gálán.

Kép
Sztárok

Az Oscar legszebbjei - az InStyle szerint

Vasárnap este lezajlott az év legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, az Oscar. Mi végigkövettük a díjátadót, és összeállítottunk egy toplistát a legjobban öltözött színésznőkről.

Kép
Stílus

A sztárstylist szerint ez volt az 5+2 legjobb Grammy-ruha

Ha valaki, akkor Rachel Zoe igazi veteránnak számít a vörös szőnyeges öltöztetésben. Csak annyit mondunk, hogy Jennifer Lawrence, Sofia Vergara és Jennifer Garner stílusos megjelenéséért is a szárstylist felel.

Kép
Sztárok

Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, ahogy még sosem láttad

Egyre több divatmagazin próbálkozik növelni az eladásszámot a hangzatos szalagcímmel: "Sztárok smink nélkül". De vajon tényleg hihetsz az ilyen fotóknak? Mi most biztos forrásból származó képeket mutatunk: kedvenceink szelfijei (naná, hogy az Instagramról, #nomakeup) kétség kívül a valóságot mutatják.

Kép
Promóciók

Rita Ora bemutatja: a legújabb DKNY illatot, a My New York-ot

Kép
Szépség

Rita Ora elmondja, miért imádja New Yorkot

New York. A város, melyért távolról is rajongunk. Rita Ora most elmondja, miért imádja annyira és miért örült annak, amikor a DKNY felkérte, hogy új illata, a MYNY arca legyen.

Kép
Sztárok

Rita Ora izmos hasat villantott

Újra divat a hasvillantás! Jennifer Lawrence-től Taylor Swiften át Jennifer Lopezig egyre több sztár villantja meg formás testrészét a nyilvánosság előtt.

Kép
Sztárok

Rita Ora ruhája mindenkit mosolyra derít

Rita Ora mindig is szerette a nem hétköznapi megoldásokat. A Moschino legújabb kollekcióját pedig mintha egyenesen neki találták volna ki...

Kép
Stílus

Pop-Couture és Katy Perry a Moschino show-ján

Divat, irónia, élvezetek, pop, couture és glamour – ezekkel a jelzőkkel írható le a legfrappánsabban a néhány nappal ezelőtt a milánói divathéten bemutatott Moschino kollekció.

Kép
Stílus

Rita Ora követi legjobb barátnőjét a DKNY kampányban

Rita Ora legjobb barátnője, Cara Delevingne nyomdokaiba lép, hiszen a nemrég New Yorkban fotózott DKNY kampány arca lesz.

Előző oldal